bioscoopkaartje korting

van onze uitgebreide cocktailkaart - Een voorgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart - Een hoofdgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart (behalve onbeperkt ma tm woe, XL gerechten, extras zoals kaas en guacamole worden berekend) - Een filmvoucher. Meer info klik hier, grand Cafe Cineac: gratis broodplankje. Op vertoon van een kijkshop korting nieuwsbrief geldige CJP/Cultuurkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart aan de kassa van de bioscoop ontvang je korting. Je kunt er genieten van heerlijk bourgondische gerechten tot culinaire verrassingen en natuurlijk tapas. Samen zorgen wij voor een compleet avondje uit! U dient deze dan te tonen om toegang te verkrijgen. Ook biedt Grand Café Cineac Lisse alles voor de leukste en grootste feesten.

Dat kan bij de naastgelegen foodcourt Speys. De korting geldt zowel in de ochtend, middag, avond als nacht.

Zondag na het diner gaan alle tafels aan de kant en bieden wij een gevarieerd programma voor ieder wat wils. De menus speciaal voor gezelschappen vanaf 15 personen vindt u hier. JE kunt BIJ ONS terecht voor zowel diner ALS EEN gezellig borrel MET vrienden OF collegas! Na het diner ontvangt u van ons een voucher voor een bioscoopkaartje en kunt u uw avond leuk afsluiten bij Pathé Rembrandt in Utrecht of én van de Pathé bioscopen in Den Haag. Groepen groter dan 10 personen kunnen kiezen uit onze vaste menus of er kan ook een menu op maat worden gemaakt voor zowel lunch als diner! Eten bij Havana, wij zijn vandaag, woensdag 9 januari gesloten wegens verbouwing. Place your reservation quick AND easy IN OUR online reservation system. Ochtendvoorstellingen zijn enkel op weekenddagen, feestdagen en in vakanties tot 12:00 uur. Le Connaisseur Filmdiner, een compleet avondje uit voor maar 26,50.p. Alle afspraken die we met u maken, bevestigen we schriftelijk. Miyagi AND jones IS open 7 dayeek from.00 HRS AND OUR kitchen opens.00 HRS.

Van actie tot comedy en van blockbusters tot arthouse: vanuit een comfortabele stoel geniet u optimaal van de nieuwste films met de beste beeld- en geluidskwaliteit!
Een echt Cubaans danscafé in het hart van het centrum, waar je terecht kan voor goed geprijst eten, heerlijke cocktails (workshops een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en dans onder begeleiding van swingende muziek.
Met de unieke Werkis / verder met werk voordeelpas krijg je op heel veel producten en diensten voordeel!
Korting op je bioscoopkaartje of hulp bij je belastingaangifte?
Bij Pathé betaalt u maar 8,25 voor uw bioscoopkaartje!

Kortingscode badkamermarkt