40 korting reizen trein

Klimmen-Ransdaal een ophaalautomaat aanwezig is met de volgende mogelijkheden: Het actuele saldo van uw OV-chipkaart controleren Saldo opladen - betaal met pinpas Reisproducten (bijv. U betaalt dan tijdens uw bestelling het gehele bedrag met iDeal. De reiziger plaatst de OV-chipkaart bij het roze OV-chipkaartlogo. Dat is niet verkrijgbaar in de Nederlandse kaartautomaat. In Den Haag en Rotterdam zijn, enkele uitzonderingen op drukke punten daargelaten, nooit kaartautomaten geweest. Reizen op Saldo bij NS activeren. Uitsluitend voor de Jaartraject- en Grensabonnementhouder: enkele reis of retour met of zonder korting voor een reis buiten het vaste traject. 3 4 5, ze worden beheerd door, nS Reizigers. In deze automaten werden kleine strippenkaarten en dagkaarten verkocht die door de automaat al werden ontwaard.

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.
Last Minute, reizen - alle lastminute reizen vakantie op n pagina.
Plus Senioren reizen en vakanties ouderen 40 reizenoverzicht.
Reizen voor senioren die zich alleen goed kunnen redden.

Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Buiten de spits reist u onbeperkt van maandag t/m vrijdag tussen.00 en.00 en tussen.30 en.30 uur. Bekijk de abonnementsprijzen voor 65-plussers, meer doen met uw abonnement. Dan reist u niet vrij. Bij 40 korting of vrij reizen in Nederland kan men aanvullend 25 RailPluskorting in het buitenland efteling abonnement korting bosrijk kiezen. De producten op de OV-chipkaart (Toeslag 2-1 is bijvoorbeeld alleen te koop bij bepaalde abonnementen 2e klas) Of men ingecheckt. Deze heeft een bolle voorkant, rechts boven het scherm een gleuf voor muntinworp, en een 3-cijferig nummer dat begint met een. Vroeger waren alle betaalwijzen behalve de kredietkaart mogelijk. Deze optie verschijnt voor wie 60 jaar of ouder is zelfs bij een kaart waar geen abonnement op staat dat recht geeft op het kopen van Keuzedagen. Voor maar 2 per maand!

Misschien kiest u voor een seniorenreis omdat u zich op vakantie liever tussen.
Al voordeliger als je 1x reist in het weekend.
We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel.
Daarmee reis je met 40 korting in het weekend.
Onbeperkt reizen buiten de spits, in het weekend en op feestdagen.