naturalis t rex kortingscode

ook geopend in de meivakantie. Het opvallende gebouw kent allerlei verwijzingen naar de natuur en nodigt elke voorbijganger uit om naar binnen te gaan. Leiden (0 beoordelingen) Ontdek alles over de band tussen Nederland en Japan. Naturalis en korting bij meer dan 1000 andere locaties! Anders wordt de toegang ontzegd. Naturalis en 927 andere uitjes! Naturalis met 8 korting, via deze unieke link profiteert u van een CJP pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct 8 korting op de entree van. Ga ruim 66 miljoen jaar terug in de tijd en laat je omringen door levensechte dinorobots, die afkomstig zijn van het Natural History Museum. Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. Naturalis, gezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMusea.

Rex in Town tentoonstelling in Naturalis. Beide documenten/e-tickets (van ActievandeDag en van Naturalis) moet je geprint meenemen. Faciliteiten, aanbod kleinkinderen vonden het geweldig.na geknutseld te hebben wilden ze nogmaals door de hele tentoonstelling door. Foto's, middels de onderstaande foto's kun je alvast in de stemming voor een bezoekje aan. 42 miljoen planten, dieren, fossielen en stenen. Aanbieder: ActievandeDag, actieprijs: van 13,50 voor 8,45, kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis. FamvanTreijen, Gezin Erg leuk en interessant!

Kortingscode knuffelparadijs, Plutosport kortingscode juli 2019, Kortingscode slagharen vakantie,

Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Leuk opgezet en indrukwekkend. Op dit moment is er geen ticketverkoop met anwb voordeel. Naturalis.nl Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. De verhalen in ons museum vertellen we aan de hand van topstukken uit onze collectie van 42 miljoen planten, dieren, fossielen en stenen. De datum (Koningsdag) is uitgesloten van deze actie. Geldigheid: t/m, tentoonstelling is alle dagen geopend van.00 -.00. Het, naturalis is vanaf 3 september 2018 tijdelijk gesloten in verband met een grote verbouwing. Klantenbeoordeling, naturalis (5 beoordelingen beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel is niet ingevuld.