dinopark boxtel korting

zou het zijn als er een Pokémon go zou bestaan met dinosaurussen! Voor de kinderen worden onder andere avontuurlijke rondleidingen en fakkeltochten georganiseerd. Een bezoekje aan Oertijdmuseum De Groene Poort is dus zeker de moeite waard! Wanneer je binnen alles hebt gezien, wandel dan rustig door naar buiten.

's avonds is er een wandeling (met zaklamp) door het park inclusief (spook)verhaal. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Oertijdmuseum Boxtel of ander dagje uit.

Bezoek Boxtel en maak samen met je vrienden een spannende reis door de tijd! Wat houdt het precies in?

Het is namelijk zo dat je hier omringt wordt door levende fossielen. Mis geen Oertijdmuseum De Groene Poort aanbieding! Ze doen je niets aan, het blijven natuurlijk robots (gelukkig maar)! Een nachtje blijven slapen kan ook: in een boomhut of maishotel. Liefhebbers van dino's kunnen hier hun hartje ophalen. Je wandelt tussen de landschappen uit de oertijd en kunt hele bijzondere fossielen bekijken. Films over de oertijd, in het museum duik je in een ander tijdperk door films te bekijken over de prehistorie! Gevangen dino's vind je terug in Dinopedia. Klets lekker bij over alles wat je in het museum hebt gezien en geleerd. Klik op de roze button! Zo zijn er verschillende educatieve speurtochten en oertijdspelletjes te doen.

Kortingscode dell xps 13 2019
Uit met korting lion king
Pro bike sticker kortingscode
Anwb korting huur boedelbak