korting zomervakantie ns

gratis te reizen tijdens hun studietijd. De Etos treinkaartjes dient u samen te gebruiken. Laat daarom alle rugdragers (van ieder formaat paraplus, pakjes, tassen en handtassen groter dan 30 x 35 cm in de garderobe achter te laten. NS Wintertoer 14,50, in december samen op pad? De garderobe is gratis en sluit.00 uur. Rugdragers (ook draagdoeken op de rug) voor kinderen zijn niet toegestaan. De Weekenddagkaart van Kruidvat is geldig op én zaterdag of zondag in de reisperiode van 22 juli t/m en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Geldig t/m in treinen van alle Nederlandse vervoerders.

Korting etenstijd
Korting zilveren kruis jaarbetaling 2019
Winkelstraat kortingscode december 2019

Met een swarovski ketting korting dagkaart kan je afhankelijk van het soort dagkaart tussen de 1 dag en de 4 dagen onbeperkt reizen bij een vervoerder. Persoonlijke OV-chipkaart, een van de meest bekende OV-chipkaarten is de persoonlijke OV-chipkaart. Tevens geldig in combinatie met een abonnement, keuzedag of studenten. Trein naar Antwerpen 17,50 T/m boekt u treintickets naar Antwerpen voor 17,50 ( 35 retour). De actietickets van deze kortingsactie zijn te gebruiken t/m en geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag.

Dit zijn 8 verschillende aanbiedingen met.a. Hiermee kunt u een hele dag onbeperkt door Nederland reizen in de daluren of het weekend per trein, bus, tram en metro. Om een goed overzicht te krijgen van de lopende- en verlopen aanbiedingen hebben wij deze website opgericht. De Jumbo treinkaartjes zijn geldig t/m vanaf 09:00 uur en in hetw weekend de hele dag. Meer over de Trein Jongerentoer NS Zomertoer.p T/m 31 augustus 2017 bestelt u de NS Zomertoer bestaande uit 2 goedkope treinkaartjes voor.