dal voordeel bus arriva

in de buurt op de OV-chipkaart kunt zetten. Het 40 voordeel is geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland (exclusief Almere en Lelystad). De daluren zijn de tijdsperiodes waarin het voor reizigers in het bezit van een van de nieuwe NS-abonnementen is toegestaan is met 40 korting of gratis te reizen met NS-treinen. Het doel van NS is gebruikers van een studenten-ov, na nu studie er toe te bewegen met NS te blijven reizen. U kunt op uw ov-chipkaart sneakers stores korting rustig een NS-abonnement samen met een busabonnement neerzetten, dat gaat foutloos. Het kortingstarief geldt voor busreizen waarop je op maandag t/m vrijdag (niet zijnde een feestdag) voor.30 uur of vanaf.00 uur incheckt (in het weekend en op feestdagen krijg je de hele dag korting). Er geldt bij NS steeds een marge van 5 minuten in het voordeel van de reiziger.

dal voordeel bus arriva

Dal Voordeel, limburg Trein.
Korting of Vrij reizen.
Het abonnement, dal Voordeel, limburg 65 is exclusief ontwikkeld voor iedereen van 65 jaar of ouder met een persoonlijke OV-chipkaart.
Reis je wel eens met.

Voordeeluren zijn de begin- en eindtijden van de daluren het hele jaar door hetzelfde. U kunt eventueel de vijftig euro korting verrekenen met een ander NS-abonnement, zoals bijvoorbeeld Weekendvrij. De overige uren zijn spitsuren. De abonnementen, dal Voordeel, Altijd Voordeel en, weekend Vrij geven alle recht op 40 bioscoopkaartje korting korting in de daluren. Met Dal Voordeel Oost bus krijg je in de daluren 40 korting op busreizen bij Breng, Arriva, OV Regio IJsselmond en Syntus! De 40 dalkorting is geldig op alle bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl.

dal voordeel bus arriva