korting kaartjes nijntje museum

zij op avontuur in de wereld in het klein. Het was hier heel erg druk, dus we zijn hier niet lang geweest. Samen met Nijntje en haar vriendjes uit de prentenboekjes van Dick Bruna ontdekken kinderen er de wereld in het klein. De meisjes vonden het heerlijk om even creabea te zijn en de tekeningen moesten dus mee naar huis. Ben jij hier weleens geweest? Voor oudere kinderen zal er niet veel aan zijn. Kruipen, zoeken, ruiken, dansen: spelenderwijs leert een kind zoveel meer! Neem je pas mee en koop een kortingskaartje aan de balie van het Centraal Museum, recht tegenover het nijntje museum. Wat vond je ervan?

De volgende dag ontving ik een persbericht van dit museum en daar las ik waarom: de museumwinkel deelt het nijntje museum met het Centraal Museum aan de overkant van de straat. Met een Museumjaarkaart is je bezoek gratis.

Kampeerbeurs utrecht 2019 kortingscode
Douglas kortingscode online
Hoeveel korting op showroommodel auto
Ookini kortingscode

Ik had dus geen hoge verwachtingen en dan kan het alleen maar meevallen. Dokter, een weegschaal, meetlint, lachspiegel en een vitrine vol doktersspullen. De redactie van bezocht het museum. Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot het nijntje museum, en meer dan 400 andere. . Korting alleen op vertoon van je pas. Toen riepen ze om dat het museum ging sluiten. Vooraf kreeg ik van diverse mensen te horen dat we ons er niet al te veel van voor moesten stellen, omdat het vooral op peuters gericht. Dierentuin, dieren komen heel vaak terug in de boekjes van Dick Bruna en de dierentuin was hier op ingericht. Ze moesten plassen, dus door naar. De kortingstarieven zijn online niet beschikbaar. Het Nijntje Museum is het allerleukste museum voor peuters en kleuters.