korting spoorwegmuseum utrecht

is het toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, maar er zijn ook mogelijkheden om te eten en te drinken, zoals Restaurant De Remise en De Restauratiezaal. Het is een volledig interactief avontuur voor treinspotters van alle leeftijden. Ontdek het Techlab: hier leer je alles over de techniek achter de trein. In het Spoorwegmuseum worden ook enkele tijdelijke tentoonstellingen getoond. Voor je het weet raas je in volle vaart met de trein door de tijd. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. Stel, gezin, groep, registreren, inloggen, filter beoordelingen op: Alleen. Stel, gezin, groep, toon alle beoordelingen, irisU, groep.

De vaste tentoonstelling van het museum is in diverse themas onderverdeeld. Meer weten over de tentoonstellingen en collectie van dit museum? Kenmerken van Het Spoorwegmuseum. Daarnaast ook op 1e en 2e  Paasdag, 1e en 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag.

Het Spoorwegmuseum is gemakkelijk per pendeltrein bereikbaar vanaf Utrecht. Gratis toegang Spoorwegmuseum, kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Spoorwegmuseum. Kinderfeestje Spoorwegmuseum, het is mogelijk een kinderfeestje te geven in het Spoorwegmuseum. In de Voordeelagenda van de Postcodeloterij zit een kortingsbon voor het Spoorwegmuseum van 20 voor 4 personen. Het is een leuk en afwisselend museum wij zijn er heel lang niet geweest en hebben een topdag gehad. Zo laat het museum niet alleen zien wat voor treinen er nu over de Nederlandse spoorwegen rijden en hoe dit precies werkt, maar gaat het museum voor een groot deel ook over het verleden van de Nederlandse spoorwegen. Acteurs nemen je mee naar het tijdperk van de Orint Express, in de Vuurproef hoor je hoe de komst van de trein de wereld heeft veranderd.

Orient Express, en de rommelzolder van opa Harry staat vol met spulletjes actie korting efteling uit de jaren 1930! Je moet wel een beetje geluk hebben en ff checken of hij ertussen staat! Alle deelnemers van de Postcode loterij ontvangen deze agenda begin van het nieuwe jaar. Bekijk de top 5 musea Utrecht voor inspiratie! Het restaurant is goed en biedt voldoende voor de gasten. Albert Heijn korting Spoorwegmuseum, bij supermarkt Albert Heijn kun je met enige regelmaat meedoen aan supermartkacties waarmee je korting kunt sparen voor een dagje weg, waaronder kortingskaarten voor het Spoorwegmuseum. Om erachter te komen welke tentoonstellingen je kunt zien als je nu naar het museum gaat, kijk je op de website van het museum.korting spoorwegmuseum utrecht

Ben je op zoek naar Spoorwegmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum, het treinmuseum van Nederland!