studenten ov bus korting

langere afstanden met bus, tram of metro. Voor scholieren geldt zelfs een korting van 40! Voor scholieren van 12 tot en met 18 jaar geldt zelfs een korting van 40! Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). OV Advies en is te vinden op deze website.

Je kunt echter. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct.

Kopen bij én van de 40/40 qbuzz korting verkoopautomaten (niet bij een NS-automaat). Dit product is 1 maand geldig. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart geladen moet worden. Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken.

Booking.com kortingscode gebruiken, Kfc kortingsbonnen rotterdam, 25 korting bij domino's,