korting op treinkaartjes

maar 30,-! Voor 26,- reis je met zn tween dwars door Nederland waar je maar naar toe wilt. Bij deze warme dranken mag u ook nog een gebakje met slagroom uitkiezen. De hema heeft momenteel NS dagkaarten in de aanbieding waarmee je ook nog eens 2 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar kunt meenemen. Nu te halen, én dag onbeperkt reizen met trein, bus, tram en metro, door heel Nederland voor 19Bekijk hier alle filialen van Primera. Looptijd actie: t/m 7 september 2014. NS dagretour en 25 hema foto-afdrukken voor. Looptijd actie: t/m Prijs: 17,50 Geldig: t/m 31 augustus 2014 Aantal personen: 1 Treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys Link: hema treinkaartactie Tr De treinkaartactie van AH is verlopen maar Treinkaartkorting mag een staartje aan de actie vastmaken.

Goedkope treinkaartjes : alle treinacties op eenkorting op treinkaartjes

Looptijd aanbieding: t/m Prijs: 17,- Geldigheid NS dagkaart: t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: In alle binnenlands treinen Link: /ns Opmerking: Deze AH NS dagkaart mega korting mercedes is niet te koop in de AH to go shops. Van 14 t/m zijn ze te koop en t/m te gebruiken. Verlopen 3 Dagretours 2e klas in weekend voor. Hema NS dagkaart actie De hema heeft weer NS dagkaarten in de aanbieding. Prijs: 13,99, geldig: 7 februari t/m Aantal personen: 1, treinvervoerders: Alle treinvervoerders, link: NS dagkaart hema. Denk hierbij aan NS dagkaart acties van Blokker, Hema, AH, Kruidvat, Jumbo, Intertoys en C1000. Zorg er dus voor dat je in en uitcheckt bij de NS kaartlezer en afstempelt bij een stempelautomaat wanneer je een treinreis maakt met de overige treinvervoerders. Als je in- en uitcheckt, wordt vervolgens het bedrag van je reis van het saldo van je kaart afgeschreven. Bij hema kunnen nu t/m 1 juni treinkaartjes aangeschaft worden die te gebruiken zijn t/m 31 augustus en geldig zijn bij alle treinvervoerders. 2x trein enkele reis voor 25 euro ( 12,50 per stuk ). In de filialen van hema maar ook online via deze link kunt u de coupons met code aanschaffen en daarna online verzilveren via deze link.korting op treinkaartjes

Op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Ook in 2019 zijn er natuurlijk weer treinacties. Ook de etos begint weer met het aanbieden van goedkope treinkaartjes. De verkoop is begonnen op 3 december en stopt op 16 december 2018. Je kunt het spoor op om het.

Vroege vogel korting intratuin zevenhuizen
Anwb brillen korting
Pathe korting student