inchecken ns korting 9 uur

voor 19,50 via de onderstaande link. Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren. Op twaalf treinstations moeten mensen die willen overstappen, door poortjes om op een ander perron te komen. Ze kunnen dan op hun overstapstation met hun kortingskaart inchecken. Verkrijgbaar t/m 28 februari en geldig t/m via de onderstaande link. Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Prijs (2e klas 19,50, verkoop: Tijdelijk, reisperiode: t/m, reisproduct: NS Dagretour. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar. Treintickets naar Parijs 35, boek in januari 2019 en reis maart, april en mei 2019 voor 35 met de trein naar Parijs. Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op de NS dagkaart.

Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid. De NS en reizigersorganisaties krijgen sinds vorige maand een stroom aan klachten binnen.

Wanneer reist u met korting?inchecken ns korting 9 uur

Didi mode kortingscode
Pleinshoppen korting
Wehkamp kortingscode 10 euro

Jongerenkorting naar Belgi, jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar Belgi en in combinatie met een studenten OV ontvangen studenten extra korting. Treintickets naar Brussel 25, boek in januari en reis maart, april en mei 2019 voor 25 met de trein naar Brussel. Uiteraard kunt u vanaf 6 personen ook 2 boekingen plaatsen en meermaals gebruik maken van deze kortingsactie voor goedkope treinkaartjes naar Parijs. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. NS dagkaart op OV Chipkaart, de NS dagkaart op de OV chipkaart is op het huidige moment nog niet mogelijk. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. Daarbij hebben wij een aantal boekingstips, waarmee u flink kunt besparen.