surfspot korting macbook

de mogelijkheden van de hardware. Welke Apple producten komen in aanmerking? 10 studentenkorting op alle, microsoft Surface modellen! Je vindt op surfspot verschillende Apple-producten. Mogelijkheden hardware en software, apple-producten profiteren van de integratie van hardware en software. Een student maakt tegenwoordig veel gebruik van elektronica, bijvoorbeeld middels een smartphone of iedere dag op zijn of haar laptop. De korting varieert van 4 - 10, afhankelijk van de Apple-producten voor studenten of medewerkers die je bestelt.

Dat laat Tim Cook ook met enige regelmaat zien in zijn keynotes. Studenten in het vervolgonderwijs: Ben jij een student die een voltijd- of deeltijdstudie volgt aan een MBO, HBO of WO onderwijsinstelling en beschik je over een geldige Studentenkaart, of ben je net toegelaten, dan kun je online Apple producten bestellen met Studentenkorting. Natuurlijk dit alles met een goede accuduur. Kies je voor Apple dan zit je zeker goed. Studeer je aan een onderwijsinstelling binnen het (v)mbo, hoger onderwijs, of ben je werkzaam bij een onderzoekscentrum? Hieronder vind je een overzicht van de hoeveelheid producten die je per collegejaar mag bestellen met studentenvoordeel: Aankoophoeveelheid, eén (1) Laptop, eén (1) Desktop, eén (1) Mac mini.

Stenaline korting
L'occitane kortingscode

Je kunt de hardware in onze Apple Online Store voor het Onderwijs met korting bestellen. IPhone - Helaas komen de nieuwe iPhones niet in aanmerking. Twee (2) iPad's, twee (2) Software producten per softwaretitel. Op overige Apple producten geldt geen volumebeperking. IPad - De nieuwe iPad's. Chromebooks, verkrijgbaar bij bij CampusShop! De producten van Apple zijn vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk, uiterst krachtig en stijlvol. Apple geeft studentenkorting op de diverse nieuwe producten. Apple staat voor kwaliteit! Netwerk, beeld en Geluid, rekenmachines, type, merk. Kortom: Apple producten zijn ideaal voor studenten! Apple-producten voor studenten en medewerkers komen goed van pas tijdens je studie of binnen onderzoekswerkzaamheden, je kunt rekenen op computers, laptops, tablets en software.surfspot korting macbook

Om een aankoop te kunnen doen bij surfspot dien je student te zijn aan een Nederlandse onderwijsinstelling.
Inloggen en bestellen via surfspot doe je gemakkelijk met je inloggegevens van de onderwijsinstelling waaraan je studeert.
Heb mijn zus even laten checken, die zit ook op Avans.
Korting ligt tussen de 8 en.
De (goedkoopste) Macbook kost dan 827,05 de Macbook Pro 1056,72 en de Macbook air 1287,58.

Korting greenfee belgie
Koffiediscounter korting
Kortingscode hopmans fietsgigant