korting kaartjes toverland halloween

een 50 kortingskaartje Toverland actie. Juni 2019 gratis entree voor kinderen bij Toverland Pak deze korting Voor kinderen onder de 90cm. Er zijn allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen voor kinderfeestjes of schoolreisjes en je kunt ook nog genieten van spannende shows. Voordeel als je bestelt via is dat je goedkoop tickets koopt. Kleine kinderen ( 90cm) zijn zelfs gratis! Gratis entree Toverland Bij Toverland krijg je onder bepaalde omstandigheden een gratis entree. Jammer dat niet alle attracties vanaf openingstijd altijd al open zijn.

Alle kortingscodes zijn gecontroleerd en getest. Kinderen worden altijd gemeten met schoenen aan. Tijdens de kerstvakantie is ook het gebied rondom de houten achtbaan Troy geopend.

korting kaartjes toverland halloween

Halloween, nights Halloween Days Groepen Jeugdverenigingen Jeugdverenigingen Te boeken vanaf 20 personen. Helaas echter niet met korting. Aantal, subtotaal, winter 5 november 2018 t/m,.u.v. Afzetten en ophalen kan op onze speciale Drop Drive zone. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Daarnaast profiteren abonnementhouders van diverse abonnementsvoordelen. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op je verjaardag Kinderfeestje Toverland Origineel en leuk! Leuk park, gezellige dag gehad, voor jong en oud wat te beleven! Er zijn allerlei aantrekkelijke combinaties mogelijk zoals de Toverland meerdagenpas. De attracties in deze gebieden sluiten in principe nooit vanwege regen of slechte weersomstandigheden. Bij Dwervelwind, Djengu River en Maximus Blitz Bahn is een lift om in het station te komen. Mindervaliden, wij vragen gasten met een niet-zichtbare handicap om een verklaring (van de huisarts, dokter of psycholoog én een identiteitsbewijs) 12,50, jarigen, op vertoon van een legitimatiebewijs, gratis.