planckendael korting lerarenkaart

doen tijdens én van de schoolvakanties? Tips en tricks Dankzij je Lerarenkaart kan je niet alleen flinke voordelen bekomen, ze bevat ook een schat aan informatie en ideetjes. Deze korting wordt berekend en afgerond per artikel. En geloof ons, dat is een echte aanrader. Bekijk nu alle planckendael aanbiedingen!

Breng je kleinkind mee voor maar 5,50 (mits aankoop van een 10-beurten kleinkinderkaart van 55). 7,50 korting op entreekaarten voor planckendael. Abonnement aanvragen 365 dagen onbeperkt toegang tot ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen. Op vertoon van je abonnement zwaaien de deuren van onze reptielenzoo aan de Belgische kust voor je open. Iedereen onder de 3 jaar komt er gratis. Toverland (Sevenum, NL 20 korting aan de kassa op de inkomprijs.2m vanaf tem.

Anwb korting huur boedelbak, Elektrobode korting, Pro bike sticker kortingscode, Landal korting makro 2019,

Gebruik altijd die Lerarenkaart wanneer je op stap gaat met je klas of eender welke schooluitstap en scoor jouw voordeel. Een belangrijke voorwaarde voor het verkrijgen van de Lerarenkaart, is dat je je loon ontvangt via het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. Met de Lerarenkaart kan je op verschillende uitstapjes een flink voordeel ontvangen en vaak zelfs gratis toegang verkrijgen. U kunt ook korting krijgen in bepaalde boekhandels en computerwinkels en op abonnementen ink station coupon code september 2018 van kranten en tijdschriften zoo antwerpen: als je reserveert, korting planckendael met lerarenkaart kan je na printable restaurant coupons anaheim je treinreis in mechelen. Zo vind je er een hele resem aan voordelen: korting op boeken, trainingen, erfgoed, musea, kranten en tijdschriften, vakantieverblijven, theater, ICT en zelfs winkels en webshops.

Korte broek heren perry sport gratis toegang* dierentuin artis (amsterdam, nl 2 x gratis toegang, geldig korting planckendael met lerarenkaart tot. Leerkrachten mogen vaak gratis naar binnen bij een schooluitstap naar een pretpark, museum, expo en vele andere uitstappen en reizen. Leerlingen 3 t/m 11 jaar 17,95, leerlingen 12 t/m 18 jaar 19,95, extra leerkracht met lerarenkaart 17,75 *  Tarieven scholen en leerkrachten geldig tot 31/08/19, onderhevig aan wijzigingen. 10 korting in onze restaurants, je proeft, nipt en geniet 10 voordeliger* in alle horecapunten van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. 10 korting in onze winkels, iets leuks gezien in onze shops?