studenten ov bevrijdingsdag korting

het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist. Voor de Intercity Direct geldt een toeslag. Voordeel van zon e-ticket is dat in- of uitchecken niet nodig. De 5 mei retour bestellen, je kunt de 5 mei retour bestellen via deze link. Geen recht op een studenten-OV? Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. In tegenstelling tot op Koningsdag kun je op 5 mei ook gebruik maken van de overige treinkaartacties die op dit moment lopen. Handig is bijvoorbeeld het setje met twee extra voordelige enkeltjes die je momenteel bij. Of duurt je studie langer dan gepland? .

Heb je een vraag over het aanvragen van een studenten OV? Op vrijdag van.00 tot.00 uur. Reizen met de 5 mei retour. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Ajax shirt met korting ziggo, Loavies korting oktober 2019, Grasonderjevoeten.nl kortingscode, Extra korting op sale h&m,

Gelukkig kun je bij NS overstappen op een gratis Dal Voordeel abonnement waarmee je met 40 korting in de daluren reist. . Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Klik op deze pagina op Direct bestellen en vul enkele gegevens over jou en je reisdoel. Voor het studentenreisproduct geldt de zomerperiode van 16 juli t/m 16 augustus 2018. Instappen kan in de treinen van alle treinvervoerders en reizen kan vanaf s nachts.00 uur tot.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. Wat moet je weten over deze 5 mei retour: Dit extra voordelige dagretourtje is alleen online te verkrijgen t/m 5 mei.00 uur. De vraag zal dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie.

Eukanuba kortingsbonnen
Hema kortingscode invoeren