disneyland parijs aanbiedingen kerst

bezoek aan het park is daarom ook goed te combineren met een bezoek aan deze romantische bodyguard korting libelle zomerweek Franse hoofdstad. Speciale evenementen en aanbiedingen dit seizoen. Let bij het boeken van een busreis naar Disneyland Parijs goed op alle extras zoals dagen entree, accommodatie (met maaltijden) en het opstapschema. . De reis met de bus naar dit park duurt met opstappen circa 8 uur. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen.

Verblijf tijdens deze reis in Hotel Kyriad en geniet van 2 dagen entree in zowel het gewone park als studios. Beleef de magie van Disneyland Paris. Hebt u nog vragen? Kras, uw vakantiespecialist, kras biedt nog meer goedkope vakanties aan. Kijk ook eens naar het aanbod van Oad Reizen, hier kunt u bijvoorbeeld een 3-daagse reis met 2 dagen entree boeken incl.

Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, reis door de tijd en de ruimte en kijk met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven het kasteel. Met de bus naar Disney? Services voor huisdieren, je huisdier is in goede handen bij ons Animal Care Center. U ziet het, in Disneyland Parijs zal jong en oud zich geen moment vervelen. In 1987 werd een gebied van ruim 1900 hectare aangekocht van de Franse regering.