monkey town helmond aanbieding

laten zien. Kijk voor de openingstijden op de website van. Monkey, town ook erg ideaal! 1,-, twee entreetickets voor, monkey, town. 1,-, twee entreetickets voor, monkey, town in Purmerend!

Klik links of hieronder op de link voor onze leuke feestjes! Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens! Wij bieden je een fantastisch alternatief: een dagje binnenspelen in een. De zogeheten Glow Jungle waar je indoor kan midgetgolven onder een prachtige sterrenhemel, tussen verschillende wilde dieren zoals een panda, giraffe en zelfs een leeuw. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief. Monkey, town, purmerend.a. Of het nu gaat om een dagje sport en spel, een attractiepark of pretpark, een dagje paintballen of een vrijgezellendag, alle deals vind je als eerste hier! Monkey, town in Arnhem! Speciaal peutertarief, voor kinderen van 1 t/m 4 jaar die op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van 5,00. Als je een kinderfeestje of een schooluitje wilt plannen.

Niet geldig in combinatie met andere acties of arrangementen. 1,-, twee entreetickets voor een dag vol speelplezier bij.