toverland halloween 2019 korting

Phantasialand kan je vooralsnog niet blijven overnachten in een hotel van Toverland. De tickets zijn enkel online verkrijgbaar via deze link naar de website van Attractiepark Toverland. Zodra je hebt ingevuld wanneer met wie je naar dit park wilt, berekenen wij voor jou de beste deal. Halloween Days Een echt griezelfeestje, kom deze herfstvakantie gruwelen met de hele familie. Met korting naar Toverland, fans die de nieuwsbrief van Attractiepark Toverland ontvangen kregen vandaag een mail in het postvak met het heugelijke bericht. Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. Geniet samen van 35 attracties en shows - zowel binnen als buiten - tijdens een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Dankzij de zogenaamde herfstactie van het Nederlandse pretpark krijg je tot en met 5 november 7 euro korting op tickets voor volwassenen, Vreemd genoeg zijn de toegangskaartjes voor kinderen maar 50 eurocent goedkoper.

toverland halloween 2019 kortingtoverland halloween 2019 korting

Tickets zijn geldig van 30 maart t/m 3 november 2019, inclusief de Halloween Nights Halloween Days. Eenmaal voet gezet op de paden van Toverland is er geen weg meer terug.

Met een account kan je kortingscode jut en juul zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. Behalve tijdens het weekend en tijdens Halloween zijn de openingsuren tijdens oktober van 10:00 tot 17:00. Dat wordt een avontuurlijke dag vol verrassingen! Ontrafel in een meeslepende show het mysterie van het spookhuis, samen met de toverbroertjes Bertus en Jaapie. Speciaal voor wie de Halloween Nights net iets te spannend zijn.