aanbiedingen thermen rosmalen

ook een sauna-entree of sauna-arrangement cadeau doen. Voor nog meer ontspanning is er een ruime keus uit verschillende soorten massages, zoals een klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, klankschalen massage, kruidenstempel massage, hotstone massage, shiatsu massage of een voetreflex massage. Tegen inlevering van deze bon betaalt u slechts 60 bij de entree van Wellness Centre De Thermen in Rosmalen. Voelt u zich prettiger als u badkleding kunt dragen? Je kan kiezen uit een reinigende behandeling in de hamam of een rasulbehandeling, gezichtsbehandelingen en lichaams-peelingen. Op deze dagen is voor iedereen het gebruik van badkleding verplicht.

Kortingsbon thermen valkenburg
Kortingsbon thermen houten
Carolus thermen aachen korting

Buiten vind je een Finse sauna en de bodyguard korting libelle zomerweek Kelo sauna, de warmste sauna van de Thermen waar ook de opgietingen plaatsvinden. De heerlijke geuren in de Jasmijn sauna zorgen voor een oase van rust en de houten zoutkristal is de idelae plek om tot jezelf te komen. Hier vindt u aantrekkelijke kortingen, acties en aanbiedingen voor sauna en hotel. 20,76 bij 2 personen. . Ook zijn er een aantal arrangementen met een overnachting in samenwerking met hotels in de omgeving. Er zijn zeven verschillende sauna's en twee stoomcabines. Zo kunt u bijvoorbeeld na de sauna genieten van een diepe ontspannende massage, pedicure of manicure en diverse lichaamsbehandelingen. Naast de standaard arrangementen zijn er regelmatig speciale acties op de website te vinden. Optimaal genieten van complete wellness voor de meest voordelige prijzen?

U kunt zelf kiezen wanneer u wilt profiteren van onze sauna acties. Het Wellness Centrum legt de nadruk op beautybehandelingen maar biedt ook sauna faciliteiten van hoogwaardige kwaliteit. Wellness Centre de Thermen beschikt ook over een mooie hamam en een rasulruimte. Laat je lekker van top tot teen vertroetelen en kom tot rust in de warmte van de sauna's bij Wellness Centre de Termen. Er zijn arrangementen met en zonder saunabezoek, met een diner, massage of een behandeling. Als u nooit een sauna heeft bezocht, hebben wij speciale kennismaking kortingsacties voor.