hoeveel korting op showroommodel auto

de auto op voor u de showroom binnenstapt. Die herroepingstermijn is onderworpen aan verschillende voorwaarden. Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord ro door ron530 - 9 feb. Die verkoper is ook iet gek, die ziet toch aan alles dat u die Golft GT wil? Dat kost allemaal tijd,.hoeveel korting op showroommodel auto

Hoeveel korting is normaal op een showmodel was vandaag namelijk in een winkel en wou een nieuwe laptop kopen nieuw waarden 1400 euro. Of als vervangende auto. Hoeveel korting zou je kunnen afdingen op een showroom model?

"Je krijgt de beste jaren van de auto, de fabrieksgarantie, het minste gedoe. Via Google is nog kijkshop korting nieuwsbrief veel meer aanvullende info te vinden. Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord rj door rjw - 9 feb. Het autosalon van Brussel vindt jaarlijks in januari plaats, maar de saloncondities lopen meestal door tot eind februari en zelfs begin maart. Als de verkoper een offerte opstelt, mag u onder geen beding meteen accepteren. Zo doe ik het ook en wel met inruil heb ik de laatste keer toch nog extra 1000 euro gekregen stond dus op de afrekening.

Hoeveel korting op showroommodel auto
hoeveel korting op showroommodel auto

Lilliputiens korting
Korting canal digitaal